Câștigători campanie colectare deșeuri electrice iunie 2021

Câștigători campanie colectare deșeuri electrice mai-iunie 2021

Astăzi a avut loc extragerea pentru tombola organizată în cadrul campaniei din luna iunie. Aceasta a avut loc la CENTRUL DE COLECTARE din strada Pompei nr. 3 și au participat reprezentanți ai partenerilor: SC Salubris SA, Garda de Mediu Iași, Agenția pentru Protectia Mediului și Palatul Copiilor Iași.

În urma campaniei din Iași, aproximativ 50.500 de kilograme de deșeuri de echipamente electrice și electronice au fost colectate selectiv și trimise la reciclare. Cetățenii din Iași s-au debarasat corect de aparatele electrice, fie ducându-le la punctele de colectare provizorii din oraș, fie apelând gratuit TelVerde 0800 444 800 – serviciul gratuit de preluare de la domiciliu a deșeurilor electrice, de la sediu de firmă sau instituție.

Dintre participanți, un număr de 36 de persoane au fost fericiții și norocoșii câștigători ai premiilor puse în joc la tombola organizată pe 5 Iunie 2021. Lista câștigătorilor este publicată mai jos.

Le mulțumim tutor partenerilor, atât celor prezenți cât și celorlalți: Primăria Municipiului Iași, SC Salubris S.A, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad” din Iași, Fabrica de Print și Asociaţia Română pentru Reciclare - RoRec.

Pentru a vedea lista câștigătorilor, accesați fișierul *.pdf de mai jos:

CASTIGATORI-TOMBOLA_iunie_2021

Comments are closed.