Happy Stars

Echipa ECOarenaa fost primită cu mult entuziasm de către preșcolarii și școlarii din cadrul Școlii Primare și Grădiniței ,,Happy Stars”, sub îndrumarea doamnei director Buga Florentina.

Există mereu o misiune concretă cu care plecăm la drum – să transforme ceea ce au învățat în acțiuni practice și să ducă bunele obiceiuri în familie, în comunitate, prin propriile lor mijloace. Această provocare le dezvoltă copiilor creativitatea, empatia, simțul responsabilității și abilitățile de comunicare.

Reciclarea bateriilor

Este foarte importantă, acestea conținând metale grele și substanțe toxice care contaminează solul și apa. Se pot recicla bateriile alcaline de la telecomenzi, lanterne, camere foto profesionale, computere, dar și cele de la mașini și motociclete.

Juniorii reciclării au primit urne pentru colectarea bateriilor uzate iar fiecare dintre ei au făcut câte o promisiune față de natură, aceea de a contribui activ la protejarea mediului înconjurător!

Generațiile viitoare merită să se bucure de o planetă îngrijită, iar una dintre soluțiile pentru protejarea mediului o reprezintă reciclarea. Implică-l pe cel mic în această activitate pentru a-i asigura un viitor mai bun.

Solicită o activitatede mediu sau predă în mod responsabil deșeurile electrice și electronice accesând: https://www.ecoarena.ro/educatie-de-mediu-new/ sau apelând la numărul 0764.399.399.

Comments are closed.