Mesajul copiilor de Ziua Internațională A Reciclării Deșeurilor Electrice

Pe 14 octombrie a fost cea de-a treia ediție a Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice (International E-Waste Day, IEWD) și prima ediție petrecută în condiții de pandemie. Este un eveniment la care voluntarii din Patrula de Reciclare participă încă din primul an când a fost lansat. De fiecare dată, s-au remarcat prin creativitate și rezultate, în rândul sutelor de organizații implicate, din toată lumea.

Urmăriți mesajul video lansat de copii și citiți mai jos declarația managerul de comunicare al Asociației RoRec: Andreea Idriceanu Calev.

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice ne reamintește să arătăm o și mai mare atenție față de mediul înconjurător. În fiecare an, consumăm aproape dublu față de resursele pe care pământul le poate regenera. Este clar că nu putem continua în acest ritm. Prin orice gest care contribuie la reciclare și la protejarea mediului ne ajutăm, de fapt, pe noi înșine. Asociația RoRec a fost printre primii coechipieri ai WEEE Forum la crearea acestei inițiative. Am participat la fiecare ediție, până acum, iar anul acesta organizăm numeroase acțiuni de informare, conștientizare și educare .”

ECOarena Iași este partenerul Asociației Române pentru Reciclare – RoRec operând în județele Iași, Vaslui și Botoșani. Cetățenii din aceste județe care au deșeuri electrice pot apela cu încredere la Servicul Local de Colectare sunând la 0764.399.399 sau completând formularul de contact pe site. Să păstrăm natura curată este acum foarte simplu, cu un singur apel poți face o cerere pentru ridicarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă.

Share

Comments are closed.