Povești despre meseria de Inginer de Mediu, la Centrul 1-2-3 Education

Centrul 1-2-3 Education este mai mult decât un simplu After School pentru elevi. Aici, pe lângă ajutor la teme, elevii primesc și informații și îndrumări în alegerea unei meserii în viitor. La o astfel de discuție a fost invitată să participe și echipa Ecoarena (Denisa Maftei împreună cu Simona Ghiga) care a povestit elevilor prezenți ce înseamnă să fii inginer de mediu și cât de important este ca acesta să știe totul despre colectarea și reciclarea corectă a tuturor deșeurilor, printre care se află și deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Cum colectăm selectiv

Centrul 1-2-3 Education a fost dotat cu o urnă pentru colectarea bateriilor astfel încât elevii vor avea un loc dedicat unde vor putea recicla bateriile uzate de la centru și de acasă.

La finalul întâlnirii, fiecare elev a primit un magnet ca amintire, dar și pentru a avea mereu la îndemână datele de contact ale ECOarena, căci așa cum au promis vor supraveghea activitățile de acasă astfel încât orice deșeu electric stricat sau scos din uz să ajungă la reciclare cu ajutorul ECOarena.

Serviciul de preluare a oricărui aparat vechi sau uzat este gratuit și se face în baza unei programări pe care o puteți efectua cu ajutorul unui operator ECOarena la nr de telefon 0764.399.399.

Comments are closed.