Premii pentru colectarea bateriilor de E-Waste Day

Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice – 14 octombrie

Patrula de Reciclare acordă premiile finale la concursul național „Nicio baterie la gunoi!” pe 14 octombrie, de Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice (E-Waste Day). În primăvara anului 2020 Asociația Volent împreună cu Asociația Română pentru Reciclare – RoRec și cu sprijinul E-Recycling Services (ERS) au lansat competiția menționată, cu scopul de a promova colectarea responsabilă a bateriilor uzate. Noi, cei de la ECOarena Iași suntem partener în acest proiect.

Pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, am avut prima serie de câștigători – 3 echipe care au creat cele mai inspirate afișe pe această temă. În ciuda izolării, profesorii au reușit să-și mobilizeze elevii, iar creațiile primite au fost extraordinare!

Premii pentru colectarea bateriilor

Pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, s-a desemnat prima serie de câștigători – 3 echipe care au creat cele mai inspirate afișe pe această temă. În ciuda izolării, profesorii au reușit să-și mobilizeze elevii, iar creațiile primite au fost extraordinare! Mai multe detalii despre concurs găsiți pe siteul www.PatrulaDeReciclare.ro .

Nu uitați, pu6eși aduce bateriile uzate la Centrul Permanent de Colectare DEEE Iași (Strada Pompei, nr. 3, Zona Podul de Piatră). Pentru detalii și informații despre colectarea deșeurilor electrice  vă invităm să luați legătura cu reprezentantul Serviciului Local de Colectare Iași la numărul de telefon 0764 399 399  sau să sunați la TelVerde RoRec 0800 444 800.

Share

Comments are closed.